High tea in Antwerpen? Verwen jezelf bij Tearoom Lints

eclairs in antwerpen
Eclairs in Antwerpen: De lekkerste eclairs van ‘t stad
03/05/2018
antwerpse handjes tearoom lints
Antwerpse Handjes: de legendarische koekjes van de koekenstad
17/05/2018
high tea in antwerpen tearoom lints

Op zoek naar een high tea in Antwerpen? Of wat quality time na een stevig dagje winkelen? Dan is de high tea van Tearoom Lints net wat je zoekt. Op wandelafstand van alle grote winkelstraten zijn wij op het Mechelseplein ideaal gelegen om aan je verwachtingen te voldoen! Aan jou de keuze : gezellig binnen of op ons ruim terras in het zonnetje!

Wat is een high tea?

Oorspronkelijk beschouwde men in Engeland een high tea als een volwaardige maaltijd rond zes uur ’s namiddags voor de “working class”. Denk maar aan witte bonen in tomatensaus, worstjes, eitjes en een variëteit aan kazen, … een heus festijn dus,vandaar dat het ook wel een meat tea wordt genoemd.

In België en Nederland wordt een high tea echter gezien als een uitgebreide lunch rond de middag. Naast een lekker kannetje koffie of thee wordt er een combinatie van zoete lekkernijen en hartige sandwiches geserveerd. Engelsmannen genieten later op de middag van zo’n maaltijd en noemen dit een afternoon tea.

high tea in antwerpen theesoorten-min

Trakteer jezelf op een high tea in Antwerpen

In de tearoom van Patisserie Lints verwennen wij je met onze eigen lekkere variant die in niets moet onderdoen voor de originele Engelse versie. Alles wordt mooi gepresenteerd op een torentje en overweldigt je met een rijke keuze aan hartige gerechtjes en zoete lekkernijen.

Geen grote honger? Ga dan voor onze lekkere verwenkoffie: naast uiteraard een koffie serveren wij je ook nog een soiréegebakje, een macaron en enkele verrassende pralines. Nog niet helemaal voldaan? Laat je dan maar verleiden door een van de vele pateekes uit de toog van onze patisserie…we vertellen het echt niet voort!

Prijzen en verdere uitleg over onze gerechten kun je steeds vinden in onze menu. Begin je al te watertanden? Reserveer dan bij Tearoom Lints waar gepassioneerde mensen met liefde voor hun vak , je altijd weer hun lekkerste dagverse producten aanbieden! See you soon for a lovely high tea!