IJssalon in Antwerpen: Lekker genieten van vers ijs

broodjes in antwerpen zalm
Broodjes in Antwerpen: De lekkerste broodjes uit eigen bakkerij
07/06/2018
bagels in antwerpen wijn
Bagels in Antwerpen: Genieten van dé ideale ronde snack of lunch
05/07/2018
ijssalon in antwerpen

De zomer is terug in het land en dat valt duidelijk te merken: Antwerpenaren zoeken spontaan terug de terrasjes op voor wat lekkere verfrissing! Onder hen zijn er enkele die op zoek zijn naar een ijssalon in Antwerpen voor hun welverdiende dame blanche. Deze genieters kunnen altijd terecht bij Tearoom Lints: de lekkerste tearoom van Antwerpen.

Smullen bij een ijssalon in Antwerpen

Bij Tearoom Lints kun je genieten van de lekkerste ijscoupes. Zo kun je komen proeven van onze heerlijke dame blanche of van onze café glacé die gemaakt is met ambachtelijk geroosterde koffie. We hebben natuurlijk ook aan je (klein-) kinderen gedacht: trakteer ze op een verrassend kinderijsje of een zalige coupe aardbeien (voor de grotere kindjes).

In de zomer kun je ook voor vers schepijs terecht bij Patisserie Lints. Hoeveel bolletjes geraken er op jouw ijshorentje? Maak je keuze uit deze 8 smaken:

  • Vanille
  • Mokka
  • Stracciatella
  • Chocolade
  • Mango
  • Citroen
  • Aardbei
  • Framboos

Je kan ook uitgebreid genieten van koekjes, pralines en pateekes in onze tearoom. Alles komt rechtstreeks uit onze eigen patisserie en is onweerstaanbaar lekker. Ook onze verse pannenkoeken en wafels moet je eens uitgeprobeerd hebben! Wil je het iets decandenter? Dan raden wij je van harte onze high tea aan: ideaal om even tot rust te komen in een drukke stad.

 

ijssalon in antwerpen aardbeien

ijssalon in antwerpen kinderijsje

ijssalon in antwerpen chocolade

 

Zin in een ijsje?

Ben je op zoek naar een ijssalon in Antwerpen of kom je binnenkort eens langs bij Tearoom Lints? Reserveer dan zeker jouw tafel! We hebben een heerlijk terras op het Mechelseplein waar je optimaal van het zonnetje kan genieten. Het kan natuurlijk ook eens tegenzitten met het Belgische weer. Als het dan ietsje te koud is, kun je daarom altijd lekker warm binnen plaats nemen in onze gezellige tearoom.

Toch geen goesting in een ijsje maar heb je wel een hongertje? Proef dan zeker eens van onze befaamde eclairs. Ze zijn namelijk verrassend krokant en heerlijk smeuïg vanbinnen! Eerder op zoek naar iets hartigs? Vraag dan zeker eens achter het boke van de week en laat je verrassen door een lekkere boterham. Tot snel!