Kindvriendelijk Ontbijten in Antwerpen: Voor Groot & Klein

luxe ontbijt antwerpen
Luxe ontbijt in Antwerpen: Tijd voor wat quality time
19/11/2019
wafels antwerpen aardbeien slagroom vanille ijs honing
Wafels in Antwerpen: Heerlijk Genieten van Luchtige Wafels
03/03/2020
kindvriendelijk ontbijten antwerpen

Plan je binnenkort een dagje uit met de kinderen naar de Koekenstad? Niets fijner dan te starten met een kindvriendelijk ontbijt in het hartje van Antwerpen! Tearoom Lints bevindt zich op wandelafstand van de leukste spots van de stad: de charmante volksbuurten op het Zuid evenals de gezellig drukke shoppingwijk van de Wilde Zee zijn op een boogscheut verwijderd. Voor groot en klein liggen de heerlijkste lekkernijen bij Tearoom Lints te wachten …een energieboost verzekerd voor een gezellig dagje Antwerpen! Benieuwd waarvan je zoal kan genieten? Lees dan zeker verder!

Voor kleine avonturiers…

 

kindvriendelijk ontbijten antwerpen close up

 

Een lange dag op ontdekking in de jungle van Antwerpen vraagt voor een energierijk ontbijt. Daarom stellen wij voor de jonge avonturiers een smakelijk kids ontbijt samen: een zachtgekookt eitje met soldaatjes, een sandwich met choco en een spiesje met vers fruit. Niets belet je natuurlijk zelf het ontbijtje samen te stellen voor je kind. Denk maar aan mini koffiekoekjes of onze populaire donuts zonder onze overheerlijke pancakes en Delight yoghurt te vergeten!

En voor grote kinderen!

 

kindvriendelijk ontbijt antwerpen luxe volwassenen

 

Ontbijten met kinderen betekent niet dat je als ouder niet mag genieten. De menukaart van Tearoom Lints biedt voor elk wat wils. Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid ontbijt, maar ook voor een snel gebakje of koffiekoek uit de toog. Lints is namelijk na 20 jaar uitgegroeid tot dé referentie in Antwerpen voor patisserie, brood en chocoladecreaties.

Grote honger? Maak dan je keuze uit onze luxe ontbijten. Start je dag bijvoorbeeld met ons Lints ontbijt: een glaasje bubbels, zachtgekookt eitje, mini koffiekoeken, mini pistolets, assortiment brood, fijn beleg, zoet beleg, smeerkaasje, vers sinaasappelsapje, koffie of thee en een soiréetje. Eventueel kan je er nog mits een supplementje gerookte zalm, bordje kaas of beenham aan toevoegen.

Liever iets gezonds om de dag te beginnen? Ons Feel Good ontbijt lost al je verwachtingen in zodat je met opgeladen batterijen aan je dag kan beginnen!

Een kindvriendelijk ontbijt in Antwerpen reserveren?

Een dagje Antwerpen met kinderen start je best bij Tearoom Lints! Indien je zeker wil zijn van een tafeltje in onze tearoom raden we je aan om te reserveren via ons contactformulier. Vergeet niet te vermelden dat je met kinderen komt zodat we je tafel goed kunnen voorbereiden. Tot binnenkort!