Koffie drinken in Antwerpen met een heerlijk stukje taart

pannenkoeken in antwerpen-min
Pannenkoeken in Antwerpen eten? Dat doe je bij Tearoom Lints!
23/08/2018
salad bar in antwerpen salades bord
Salad bar in Antwerpen: Lekkere salades om mee te nemen
11/10/2018
koffie drinken in antwerpen taart

Koffie drinken in Antwerpen op een mooie locatie? Slechts één adres: Tearoom Lints! Op de kaart vind je een uitgebreid koffiegamma al dan niet vergezeld met een stukje taart, een overheerlijk ontbijt of een andere zoetigheid uit onze patisserie. Geniet jij binnenkort van een latte macchiato of van een snelle espresso in onze tearoom? Lees dan zeker verder!

Wat is koffie zonder een stukje taart?

Goeie koffie is iets magisch: het maakt of kraakt je dag. Daarom gebruiken we de ambachtelijk gebrande koffie van Viva Sara, een familiebedrijf dat werkt met de beste koffiebonen ter wereld. En dat proef je in onze koffies. Bij tearoom Lints kun je terecht voor alle klassiekers, cafeïnevrij of niet: een lungo, een cappucino, een latte, een Irish coffee… . De koffieliefhebbers onder ons vinden hier zeker hun gading.

Koffie kan soms wel een extraatje gebruiken. Sommigen kiezen daarom voor een heus Lints ontbijt, anderen gaan dan weer voor een krokant Antwerps Handje. Een heerlijk stuk taart is natuurlijk ook geen misse keuze tijdens je koffiemomentje. Zeker als je weet dat onze taarten bedacht en gebakken worden door het team van Eddy Van Tittelboom, Meesterkok & al meer dan 25 jaar dé chef patissier achter Patisserie Lints. Bestel dus gauw jouw favoriete koffie en geniet van een hemels taartje.

 

koffie drinken in antwerpen

 

Thee is ook ok!

Geen fan van koffie? Kies dan voor een rustgevend theetje! Maak je keuze uit ons uitgebreid assortiment van losse thees & infusies. In ons aanbod vind je zwarte, groene & witte thee, gezien als dé gezondste theevariant. Wij zijn vooral fan van de Anti-Strain: een ontspannende infusie op basis van o.a. kaneel, zoethout & gember.

Mag het wat meer zijn? Kies dan voor onze high tea: een kannetje thee met een  combinatie van zowel zoete, als hartige lekkernijen. Wens je als koffiedrinker hier ook van te genieten? Geen nood! Onze high tea kun je uiteraard ook nemen met een koffie naar keuze.

 

koffie drinken in antwerpen thee

 

Lekker koffie drinken in Antwerpen

Je hoeft dus niet verder te zoeken om eens lekker koffie te drinken in Antwerpen. Ben je in de buurt? Spring dan gerust binnen in de tearoom of laat via dit contactformulier weten dat je langskomt.