Ontbijtmand in Antwerpen bestellen: Voor alle gelegenheden!

valentijnsontbijt antwerpen aan huis bestellen
Valentijnsontbijt in Antwerpen: Dé perfecte start voor Valentijnsdag
01/02/2021
paasontbijt antwerpen 2021
Paasontbijt in Antwerpen: Meenemen of thuis geleverd
26/03/2021
ontbijtmand antwerpen

Veel zin om gezellig, uitgebreid en lekker thuis te ontbijten zonder teveel poespas? Dan zit je goed bij het rijke aanbod van diverse ontbijtpakketten van Lints. Of het nu gaat om een mooi ochtendritueel op zondag of een liefdevolle verrassing voor Valentijn: Een heerlijke ontbijtmand in Antwerpen bestellen doe je bij Lints!

Om de dag goed te starten…

Niets beter dan een dag te starten met een heerlijk afhaalontbijt. Lints biedt daarom lekkere ontbijtmanden aan waar dat zowel grote als kleine eters van kunnen genieten. Zo raden we jullie zeker aan om eens een kijkje te nemen naar ons luxueus verwenontbijt of onze welgekende high tea. Zin in meer? Dan kun je je bestelling nog altijd aanvullen met extra lekkers uit de patisserie!

ontbijtmand antwerpen basis ontbijt

Basis Ontbijt

Voor kleine eters die de dag willen starten met een divers ontbijt. Geef je ogen reeds de kost en zie wat ons lekker basis ontbijt je biedt!

 

Bestel het Basis Ontbijt
ontbijtmand antwerpen kids ontbijt

Kids Ontbijt

Het all-in-one pakket voor een geslaagd ontbijt voor jouw kleine kapoen: donuts met confetti, een feestelijk fruitspiesje en zelfs je eigen chocolademelk maken! Je zou voor minder wensen dat je zelf nog kind was…

 

Bestel het Kids Ontbijt
ontbijtmand antwerpen lints ontbijt

Lints Ontbijt

Een ontbijtmand, rijkelijk gevuld met alle lekkere klassiekers van Patisserie & Tearoom Lints. Geniet thuis van onze dagverse en huisgemaakte producten.

 

Bestel het Lints Ontbijt
ontbijtmand antwerpen luxe verwenontbijt

Luxe Verwenontbijt

Het Lints Ontbijt maar dan in een chiquer jasje met o.a. fijne gerookte zalm met blini’s, zalige mini pateekes en een assortiment van chocolade, deskundig bereid door onze eigen chocolatiers.

 

Bestel het Luxe Verwenontbijt
ontbijtmand antwerpen high tea

High tea

Tearoom Lints zou geen tearoom zijn als het geen echte high tea zou aanbieden. Laat je volledig gaan in een hemelse combinatie van zoete & zoute lekkernijen.

 

Bestel de High Tea

… Of voor speciale gelegenheden

Unieke dagen in het jaar mogen extra gevierd worden. Waarom niet met een mooie, uitgebreide ontbijtmand? Helemaal in thema en aan huis geleverd is dit echt wel de ideale manier om een feestdag te starten. Omdat onze ontbijtformules in 2020 door velen werden geapprecieerd, presenteren we jullie graag onze top ontbijten van afgelopen jaar:

ontbijtmand antwerpen pasen

Pasen

Hoor jij de Paasklokken al luiden? Zie je paashazen rondspringen? Dan is het wel gelijk Pasen! Start je Paasweekend daarom met de heerlijke Paasspecials van Lints.

 

Ontdek het Paasontbijt
ontbijtmand antwerpen valentijn

Valentijn

Alhoewel de meeste tortelduifjes s’avonds pas de bloemetjes buiten zetten, starten de echte lovers Valentijnsdag natuurlijk al met een liefdevol ontbijt.

 

Ontdek het Valentijnsontbijt
ontbijtmand antwerpen moederdag

Moederdag

Dé hoogdag voor alle mama’s van het land! Verras je mama of de “moeder van je leven” met een luxueus ontbijt op bed. Succes verzekerd!

 

Ontdek het Moederdagontbijt

Ontbijtmand in Antwerpen Bestellen

Zin gekregen in een van onze lekkere ontbijtmanden? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt namelijk gemakkelijk een ontbijtmand in Antwerpen via onze webshop bestellen. Onze vaste formules kom je best afhalen bij onze patisserie op het Mechelseplein. Voor speciale gelegenheden en/of grote bestellingen kunnen we levering aan huis voorzien (Antwerpen en omliggende gemeentes).

Dus aarzel niet en bestel jouw ontbijtmand in Antwerpen via onderstaande knop!
(Disclaimer: Onze ontbijten worden aangeboden in een stevige box en geen rieten mand)

 

Bestel een Ontbijtmand