Pannenkoeken in Antwerpen eten? Dat doe je bij Tearoom Lints!

theehuis in antwerpen
Theehuis in Antwerpen? Een heerlijk kopje thee op het Mechelseplein
19/07/2018
koffie drinken in antwerpen taart
Koffie drinken in Antwerpen met een heerlijk stukje taart
27/09/2018
pannenkoeken in antwerpen-min

De lekkerste pannenkoeken van Antwerpen? Bij Tearoom Lints kun je elke dag naar hartenlust wafels & pannenkoeken eten van half 2 tot 5. Het recept van Lints mag je beschouwen als een van de beste van Antwerpen. Het geheim? Veel liefde, passie en een goede koekenpan. Zin gekregen in deze zalige zoetigheid? Lees dan zeker verder!

Verse pannenkoeken…

Het recept van de tearoom van Patisserie Lints is gebaseerd op grootmoeders wijze: bloem, eieren, een snuifje zout, een vleugje vanille en volle melk. Hierdoor worden ze lekker luchtig en kun je er van blijven eten zonder er achteraf spijt van te krijgen (blijven eten is wel op eigen risico).

Maar wat is een pannenkoek zonder een lekkere topping? Bij Tearoom Lints worden ze geserveerd met befaamde klassiekers zoals suiker, confituur of kandijsiroop. Aan de chocoladeliefhebbers hebben we ook gedacht met onze “Dame Blanche” met roomijs en warme chocoladesaus. Lekker genieten!

 

pannenkoeken in antwerpen verse pannenkoek

 

En échte american pancakes

Wie de menukaart doorbladert zal ze ongetwijfeld tegenkomen: american pancakes! Deze dikkere pancakes worden samen met knapperig Breydelspek, gebakken banaan en esdoornsiroop op je bord getoverd. Het resultaat: een heerlijke lekkernij waar je watertandend voor blijft terugkomen.

Niet te verwonderen dat onze american pancakes behoren tot één van de favoriete gerechten van onze klanten. Zo zouden er naar verluidt meer dan 100(!) american pancakes per maand gebakken worden. Een reden te meer om ze zelf eens te komen proeven in onze tearoom.

 

pannenkoeken in antwerpen american pancakes

 

Pannenkoeken in Antwerpen

Honger gekregen? Reserveer dan snel je tafeltje om te komen genieten van lekkere pannenkoeken. Bij mooi weer zetten we je lekker in het zonnetje op ons zalig terras. Zit het wat minder mee, dan kijken we voor een tafeltje in de gezellige tearoom van onze patisserie. Hier kun je naast deze lekkernij ook nog van een uitgebreid aanbod lekkere taarten en pateekes (zoals onze ongeëvenaarde éclairs) genieten. Tot snel!