Quiche in Antwerpen: De lekkerste quiches uit eigen bakkerij

verrassingsbrood in antwerpen
Verrassingsbrood in Antwerpen: Gevulde verrassingsbroden bestellen
08/11/2018
worstenbrood appelbollen antwerpen
Worstenbrood & appelbollen eten in Antwerpen
05/01/2019
quiche in antwerpen-min

Nu het elke dag kouder en kouder wordt, wordt onze goesting in een warme lunch of snack steeds groter. Een hartverwarmende quiche is dan juist datgene wat je nodig hebt! Voor de lekkerste quiches van Antwerpen zit je goed bij Patisserie Lints. Smelt jij binnenkort voor een van onze lekker verse exemplaren?

Wat is een quiche?

Een quiche is simpel gezegd een warme, hartige taart. Bij Lints vind je ze terug in de klassieke ronde vorm om zo de nostalgie van “ grootmoeders wijze “te bewaren. De vulling bestaat uit een luchtig opgeklopte mix van eieren en room, verse groentjes, kaas en vlees of vis. Lekker smeuïg dus!

Met spekjes

Deze quiche met knapperige spekjes is een van de favoriete gerechten van onze klanten. Met zijn heerlijk krokant bladerdeeg kan het jong en oud bekoren; een fris slaatje erbij en je hebt een perfecte lunch!

 

quiche in antwerpen spek

 

Met zalm

Eerder fan van vis? Probeer dan onze verfijnde quiche met zalm. Laat je verrassen door de lekkere combinatie van zalm en verschillende verse groentjes.

 

quiche in antwerpen zalm-min

 

Of lekker vegetarisch

Ook voor de veggie liefhebbers hebben we een oplossing. Geniet van een quiche boordevol lekkere seizoensgroenten en start je namiddag met een gezonde, groene noot!

 

 

Quiche in Antwerpen eten

Kom gezellig in onze tearoom genieten van een heerlijk warme quiche, wij bedienen je met veel plezier! Een glaasje wijn, een geurige koffie of thee maken je lunch kompleet.

Naast hartige taarten verwennen we je ook met heel wat ander lekkers zoals pateekes, pannenkoeken en knapperige bagels. Of waarom geen uitgebreide high tea als je genoeg tijd hebt?

Wens je een bezoekje te brengen aan onze tearoom? Reserveer dan zeker je tafeltje!

Wil je liever thuis of op kantoor lunchen, geen probleem: kies uit de toog van onze patisserie en neem mee! We hebben wel een gouden raad: steeds je quiche verwarmen in een klassieke oven en nooit in de magnetron! Zo blijft hij heerlijk krokant… geniet ervan!