Salad bar in Antwerpen: Lekkere salades om mee te nemen

koffie drinken in antwerpen taart
Koffie drinken in Antwerpen met een heerlijk stukje taart
27/09/2018
pateekes in antwerpen speculoos framboos
Pateekes in Antwerpen: 8 heerlijke taartjes die je moet uitproberen
25/10/2018
salad bar in antwerpen salades bord

Op zoek naar een lekkere salad bar in Antwerpen? Spring dan zeker eens binnen in de tearoom van Patisserie Lints. Je kunt hier kiezen uit diverse salades met vlees, vis of enkel groentjes (voor de die-hards!). Geen tijd om ter plaatse te genieten van je salade? Kies dan snel je salade uit onze splinternieuwe koeltoog en neem je gezonde lunch overal met je mee.

Binnen…

Tijd genoeg om te lunchen? Neem dan plaats in onze gezellige tearoom en laat je bedienen door onze enthousiaste medewerkers. Ze gidsen je graag door onze heerlijke menukaart met een rijk aanbod van zowel zoete als hartige lekkernijen. Trakteer jezelf na je salade op een welverdiend pateeke, vers uit onze patisserie: zeker de moeite waard!

Zie je je favoriete salade niet staan op onze menukaart? Vraag er dan zeker naar! Wie weet heeft de keuken alle ingrediënten in huis en toveren ze je favoriet op tafel. Als slaatjes toch té gezond voor je zijn, kun je nog altijd kiezen voor een lekker broodje of een heerlijke high tea met alles erop en eraan.

 

salad bar in antwerpen salades zalm

salad bar in antwerpen salades geitenkaas

salad bar in antwerpen salades mozzarella

 

Of buiten genieten

Als het zonnetje van de partij is, kun je best lunchen op ons terras op het gezellige Mechelseplein, een uniek plekje in de drukke stad: midden in het centrum, veel groen en ideaal gelegen voor de zonnekloppers. Profiteer ervan zodra er een tafeltje vrij is, want de zitjes zijn zeer populair bij mooi weer!

Tearoom Lints is omringd is door vele leuke pleintjes en rustige parkjes. Zo kun je relaxen in Den Botaniek, de botanische tuin van Antwerpen, of kun je onder de mensen komen in de Wilde Zee of het Theaterplein en daar van je smakelijk meeneemsalade genieten.

 

salad bar in antwerpen salades om mee te nemen

 

Salad bar in Antwerpen

Je hebt het goed gelezen: voor lekkere salades in Antwerpen moet je dus bij Tearoom Lints zijn. Kom je met een grote grote groep vrienden/collega’s of wil je gewoon zeker zijn van je tafeltje in de zon? Reserveer dan hier je tafel. Tot snel!