Theehuis in Antwerpen? Een heerlijk kopje thee op het Mechelseplein

bagels in antwerpen wijn
Bagels in Antwerpen: Genieten van dé ideale ronde snack of lunch
05/07/2018
pannenkoeken in antwerpen-min
Pannenkoeken in Antwerpen eten? Dat doe je bij Tearoom Lints!
23/08/2018
theehuis in antwerpen

Ben je op zoek naar een gezellig theehuis in Antwerpen? Stap dan zeker eens binnen bij Tearoom Lints, ongetwijfeld een van de fijnste theehuizen in Antwerpen. Je kan ons terugvinden op het ideaal gelegen Mechelseplein: in het hartje van Antwerpen, dicht bij de grote winkelstraten en op wandelafstand van aangename volksmarkten. Heb je geluk met het weer? Neem dan plaats op ons zonovergoten terras en geniet van je lekkere thee of koffie!

Een kopje thee…

Tearoom Lints heeft een uitgebreid assortiment aan thees en infusies. Zo hebben we voor de zwarte theefanaten ondere andere Darjeeling Margareths Hope die door zijn zachte, unieke smaak zeker het proberen waard is. Voor de groene theeliefhebbers raden we de Jasmine Chunghao aan: een delicate thee gemaakt van jasmijnblaadjes en lentepluk met een uitgesproken bloemig karakter. Wie echter op zoek is naar een thee die nòg gezonder is dan groene thee, raden we aan om te genieten van onze China Paimutan: een prachtige witte thee met frisse theeknopjes.

Niets belet je een heerlijke kop thee aan te vullen met een uitgebreide lunch in ons theehuis. Vooral de high tea kunnen we je warm aanbevelen:  een fijn assortiment mini broodjes, soirée gebakjes & chocolaatjes, smakelijk gepresenteerd, maken het geheel compleet. Droom niet te ver weg, want er valt nog een hele lunchkaart te ontdekken! Probeer het boke van de week uit, neem een stukje quiche of verwen jezelf met een verfrissende salade. Keuze te over!

 

theehuis in antwerpen thee

 

Of een lekkere koffie

Buiten deze heerlijke thees laten we je bij Tearoom Lints ook graag genieten van onze ambachtelijke koffie. Onze koffie wordt namelijk geroosterd door Viva Sara, een familiebedrijf met een passie voor koffie. Met respect voor hun artisanaal product gebruiken we hun koffie in diverse vormen: een latte machiato met amarettosiroop, een snelle espresso of een Irish coffee voor de genieters. We hebben voor elk wat wils! Nood aan wat zoete quality time? ga dan zeker voor onze verwenkoffie met een macaron, een pateeke en enkele smeuïge pralines.

 

theehuis in antwerpen koffie

 

Theehuis in Antwerpen

De tearoom van Patisserie Lints is een theehuis in Antwerpen centrum. Hou er dus rekening mee dat het moeilijk kan zijn om je auto kwijt te geraken. Gelukkig is de ondergrondse Parking Oudaen vlakbij en is de tramhalte Mechelseplein juist rechtover ons. Wil je geen problemen? Kom dan te voet of spring op je fiets, dat kost je niks en het is nog eens goed voor je gezondheid ook! Goesting om langs te komen? Reserveer dan hier een tafeltje. Tot snel!