Verrassingsbrood in Antwerpen: Gevulde verrassingsbroden bestellen

pateekes in antwerpen speculoos framboos
Pateekes in Antwerpen: 8 heerlijke taartjes die je moet uitproberen
25/10/2018
quiche in antwerpen-min
Quiche in Antwerpen: De lekkerste quiches uit eigen bakkerij
22/11/2018
verrassingsbrood in antwerpen

Je hebt een receptie, meeting of zakenlunch en wilt je gasten op een originele manier verwennen? Denk dan eens aan de surprisebroden van Lints, dé place to be voor een gevuld verrassingsbrood in Antwerpen. We bieden ze aan in alle vormen en maten, dus een smakelijk woordje uitleg is hier zeker op zijn plaats!

Wat is een verrassingsbrood?

Een verrassingsbrood is een groot brood, uitgehold en vervolgens deskundig opgevuld met lekkere mini-sandwiches en/of -pistolets. Het beleg of garnituur kies je naar jouw smaak, alles kan, you name it… en Lints voert het op heerlijke wijze uit!

Ook de vorm van een surprisebrood kan in een uniek jasje gestoken worden. Doorgaans zijn het extra grote broden, lang of rond, of reuzenpistolets, maar een krokodil of schildpad passeert ook af en toe eens de revue. Voor het wereldkampioenschap voetbal hebben we zelfs met onze verschillende WK-broden, naast hongerige magen spijzen ook de Rode Duivels tot in de halve finales gebracht! Als dat geen succes is!

 

verrassingsbrood in antwerpen tijgerbrood

verrassingsbrood in antwerpen tijgerbrood inhoud

verrassingsbrood in antwerpen wk

verrassingsbrood in antwerpen meeting

 

Niet zo’n grote honger?

Op zoek naar een lekkere lunch, maar toch niet zo’n grote honger? Onze menukaart biedt uitkomst: verschillende broodjes wit of grof, stokbrood of pistolet, met of zonder groentengarnituur: onze belegde broodjes zijn geschikt voor iedereen! Liever een dagje zonder koolhydraten? Ga dan voor één van onze dagverse salades of huisgemaakte soep die je ter plaatse kunt opeten of meenemen. Eerder een zoetekauw? Laat je gaan in de gigantische toog van onze patisserie en kies uit een van de vele pateekes die tentoongesteld staan. Een drankje (in de tearoom of uit de take out) erbij en je bent klaar voor een productieve dag!

Verrassingsbrood in Antwerpen bestellen

Bestel vlug je verrassingsbrood via onze contactpagina, geef op voorhand even aan hoe laat je het surprisebrood wil ophalen zodat het lekker vers voor je klaarstaat. Opgelet! Een verrassingsbrood bestel je liefst 1 dag op voorhand, zo kunnen we er genoeg tijd en liefde aan besteden. Succes verzekerd!