Verse soep in Antwerpen: 5 lekkerste soepen van Tearoom Lints

worstenbrood appelbollen antwerpen
Worstenbrood & appelbollen eten in Antwerpen
05/01/2019
macarons-in-antwerpen
Macarons in Antwerpen: Heerlijk bij koffie of thee!
09/05/2019
verse-soep-in-antwerpen

Telkens dat het weer wat kouder wordt, zien we bij onze klanten dat de goesting naar warme verse soep in Antwerpen steeds groter wordt. Bij Tearoom Lints kun je daarom het hele jaar door genieten van verschillende verse soepen. Elke week toveren we een nieuwe heerlijke variant tevoorschijn die telkens met passie en heel veel verse groenten bereid wordt en dat proef je natuurlijk! Er zijn inmiddels al zo veel soepen de revue gepasseerd dat we dachten er goed aan te doen onze toppers in een klein overzichtje samen te vatten. Zie hier het resultaat:

Tomatensoep met balletjes

Dé klassieker der klassiekers! Onze tomatensoep met veel vleesballetjes en/of croutons is ondertussen wereldberoemd zou ik zo zeggen. Grootmoeders recept zorgt ervoor dat je krijgt waar je tijdens je lunchpauze nood aan hebt: een dampend hete, krachtige kom tomatensoep!

 

verse-soep-in-antwerpen-tomaten

 

Wortel-pastinaaksoep

Minder traditioneel dan de vorige, maar daarom niet minder lekker! Deze supersoep combineert onze alom geliefde wortel met pastinaak, een verloren groente met een zachtere smaak en structuur dan de gewone wortel. Een interessante combinatie dus!

 

verse-soep-in-antwerpen-wortel-pastinaak

 

Witloofsoep

Wist je dat onze witloofsoep ook wel de “with-love soep” wordt genoemd? Deze krachtsoep is namelijk echt comfort food: hartverwarmend en rustgevend! Ideaal dus om even op krachten en tot jezelf te komen tijdens een stresserende dag op het werk.

 

verse-soep-in-antwerpen-witloof

 

Preisoep met bokes met kaas

Flashback naar tijden zonder zorgen! Onze hemelse preisoep is gemaakt volgens het recept van de bomma en straalt nostalgie uit. Maak de ervaring compleet met nog enkele smakelijke boterhammen met kaas (en extra veel boter!). Een lunch om u tegen te zeggen!

 

verse-soep-in-antwerpen-prei

 

Courgettesoep

Verwen jezelf met een heerlijke kom courgettesoep. Deze subtiele soep heeft van nature een milde smaak en weet elke soepliefhebber te bekoren. Bonustip: voeg naar hartenlust croutons toe voor extra verwennerij!

 

verse-soep-in-antwerpen-courgette

 

Verse soep in Antwerpen kopen?

De verse soepen van Tearoom Lints zijn echte smaakbommetjes die je genoeg kracht geven om er na je lunch terug volledig tegenaan te gaan. Daarenboven zijn ze door onze heerlijke groentebouillon lekker veganistisch en lactosevrij. Fan van balletjes? We geven ze er graag apart bij!

Je kunt ervoor kiezen om in onze tearoom van je soep te genieten, maar ze kan ook koud of opgewarmd meegenomen worden in halve liter tot liter formaat. Omdat onze klanten zo’n grote fans waren van onze ongeëvenaarde tomatensoep, bieden we ze nu als vast onderdeel aan op onze menukaart. Geen zin in een tomatensoepje? Vraag dan naar onze soep van de week of maak je keuze uit onze diverse menukaart met o.a. bagels, salades of een high tea.

Mogen we je binnenkort ‘s middags verwelkomen voor een hartverwarmende soep? Wees de rest te slim af en reserveer via deze pagina of kies je soep of lunch uit onze meeneemtoog. Tot gauw!