Wafels in Antwerpen: Heerlijk Genieten van Luchtige Wafels

kindvriendelijk ontbijten antwerpen
Kindvriendelijk Ontbijten in Antwerpen: Voor Groot & Klein
16/01/2020
afhaal ontbijt antwerpen
Afhaal ontbijt in Antwerpen: Thuis genieten van een heerlijk ontbijt
16/04/2020
wafels antwerpen aardbeien slagroom vanille ijs honing

Op zoek naar lekkere wafels in Antwerpen? Als zoetekauw verlies je al snel je hart aan de verschillende delicatessen die de koekenstad te bieden heeft: Antwerpse Handjes, pateekes,…, you name it! Bij Lints hebben we ook een (zéér) grote voorliefde voor verse wafels. Op z’n Brussels in onze tearoom of opgevuld met crème au beurre: we kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen. Heb jij ook je hart verloren aan dit heerlijks? Spring dan gerust even bij ons binnen!

Warme wafels…

 

wafels antwerpen aardbeien slagroom

 

Niets beter dan een lekkere Brusselse wafel op een regenachtige zondagmiddag. Of als afsluiter na een lekker ontbijtje. Of nog beter: als vieruurtje tijdens het shoppen. Bij Tearoom Lints zijn wafels & pannenkoeken elke dag (maandag sluitingsdag) vanaf half 2 verkrijgbaar! Onze klassieke Brusselse wafels kunnen naar eigen smaak afgewerkt worden met verschillende toppings:

  • Bloemsuiker
  • Slagroom
  • Vanille-ijs
  • Warme chocoladesaus
  • Aardbeien (tijdens het seizoen)

Onze Brusselse wafels worden na je bestelling à la minute vers gebakken waardoor ze heerlijk warm, luchtig en knapperig zijn: perfecte comfort food dus! Probeer daar maar eens aan te weerstaan…

Maar ook koude wafeltjes (mét crème au beurre!)

 

wafels antwerpen creme au beurre

 

Zin in iets zoet maar geen tijd om plaats te nemen en te genieten van een warme wafel? Geen probleem: bij Lints kun je ook terecht voor lekkere (koude) wafeltjes uit onze patisserie. Omdat ze handig verpakt zijn kunnen deze dienen als origineel, en vooral smakelijk, geschenkidee. Maar ook als vieruurtje zijn ze ideaal, of om te snoepen tijdens een TV-avondje (als ze tegen dan nog niet op zijn).

In de patisserie van Lints worden er dagelijks wafeltjes gebakken en verpakt. Er zijn drie verschillende soorten wafels in onze winkel te verkrijgen. Zo is er voor ieder wat wils:

  • De heerlijk zachte vanillewafels met een zoete en crunchy bite van suikerparels zijn een vaste waarde bij onze klanten. De geur en smaak brengen je spontaan terug naar je kindertijd toen zo’n smakelijke suikerwafel niet mocht ontbreken in je boekentas !
  • Ook de zoetekauwen onder ons voor wie suiker taboe is, willen we verwennen: onze suikervrije variant die je zonder zorgen en schuldgevoel toch laat genieten van een lekkere wafel.
  • Last but not least vind je in onze rekken de gevulde vanillewafeltjes met zachte crème au beurre. Zeg nu zelf: tegen een lekker krokant wafeltje met een hart van smeuïge boterroom, daar kan toch niemand aan weerstaan?

Wafels in Antwerpen eten

Ben je beginnen watertanden bij het lezen van ons blogbericht over wafels? Reserveer dan snel een tafeltje in onze tearoom en maak er een wafeldag van: start met een Brusselse wafel in onze tearoom en eindig de dag met gevulde vanille-wafeltjes voor je TV met een heerlijk kopje thee. Tot binnenkort!