Ontdek

Ontdek wat we te bieden hebben

In Tearoom Lints kun je niet enkel terecht voor een lekkere thee of koffie. Je kunt er ook heerlijk ontbijten en lunchen! Ontdek hieronder wat je van Tearoom Lints kunt verwachten.

Ontbijt

Snel een vroeg ontbijtje meepikken? Of jezelf eens volledig laten gaan met een Luxueus Lints ontbijt? Ontdek waarom jij jezelf eens zou moeten trakteren op een ontbijt van Tearoom Lints!

ontdek tearoom lints ontbijt

Brunch

Hoe zou jij een perfecte zondag starten? Lekkere pancakes met gerookt spek en maple syrup? Of een heerlijk Feel Good ontbijt? Ontdek waarom jij jezelf eens zou moeten verwennen met een brunch van Tearoom Lints!

ontdek tearoom lints brunch

Lunch

Klaar voor een lekkere lunch? Kies voor de boterham van de week of geniet van een van onze frisse salades. Ontdek waarom je zou moeten kiezen voor een lunch van Tearoom Lints!

ontdek tearoom lints lunch

Tearoom

Is het tijd voor een high tea? Verwen jezelf met heerlijke soirée gebakjes, macarons en pralines. En vergeet natuurlijk de ambachtelijke thee en/of koffie niet. Ontdek onze high tea time!

ontdek tearoom lints tearoom

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in onze tearoom en kom proeven van onze zoete en zoute lekkernijen. Tot snel!