Brunchen in Antwerpen

Brunchen op het gezelligste plein van Antwerpen

Op zoek naar een adresje om eens lekker te brunchen in Antwerpen? Tearoom Lints biedt je een heerlijke brunch op een top locatie. Op het Mechelseplein in Antwerpen kun je naast de verschillende cafeetjes ook terecht in de gezellige tearoom van Patisserie Lints. Bij goed weer proberen we altijd ons terrasje uit te zetten om zo al zonnekloppend de dag goed in te zetten. Vind je het toch nog ietsje te koud om op het terras te brunchen? Dan kun je nog altijd lekker warm binnen genieten van een heerlijke brunch!

brunchen in antwerpen yoghurt
brunchen in antwerpen quiche
brunchen in antwerpen zalm

Na een stevige brunch raden we je aan om de stad te ontdekken. Antwerpen heeft namelijk veel te bieden en zal je nooit vervelen. Op 10 minuten wandelen zit je al snel op het Zuid van Antwerpen. Deze charmante volksbuurt heeft veel te bieden op vlak van winkels en restaurants. Wil je op zondag gaan winkelen? Dan moet je zeker eens langs gaan in de Kloosterstraat! De Kloosterstraat verbindt het historisch centrum met het Zuid en heeft veel modeboetieken & gezellige antiekwinkels. Hongertje? Wandel dan verder naar de Leopold de Waelplaats of Marnixplaats om daar een zalige zondag met een culinaire toets af te sluiten.

Lekkere pancakes…

Hoe zou jij jouw perfecte zondag starten? Met een absolute topper zoals onze pancakes met gerookt spek en maple syrup? Of met een krachtbommetje zoals onze delight yoghurt met granola, vers fruit en honing? De menukaart van Tearoom Lints biedt voor ieder wat wils! Op zoek naar iets hartiger? Dan is onze lunchkaart datgene waar jij naar zoekt.  Maak je keuze uit heerlijke quiches, croques en/of boterhammen die met veel liefde op jouw bord worden getoverd. Geniet ervan!

brunchen in antwerpen pancakes

Of een laat ontbijt?

Mag het iets uitgebreider zijn? Kijk dan zeker eens naar onze ontbijten! Verwen jezelf met een uitgebreid Lints ontbijt met specialiteiten uit onze eigen patisserie, of een heerlijk Feel Good ontbijt met verschillende groententapenades. Er is natuurlijk ook aan de kids gedacht! verras ze met een supertof kids ontbijt: een zachtgekookt eitje met soldaatjes, sandwich met choco en een betoverend fruitspiesje.

brunchen in antwerpen feel good

Naast lekker brunchen, kun je ook heerlijk ontbijten en lunchen bij Tearoom Lints. Vergeet dus zeker niet om eens een kijkje te nemen in de volledige menukaart van onze tearoom!

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in onze tearoom en kom proeven van onze zoete en zoute lekkernijen. Tot snel!