Lunchen in Antwerpen

Lunchen op het gezelligste plein van Antwerpen

Op zoek naar een adresje om eens lekker te lunchen in Antwerpen? Tearoom Lints biedt je een heerlijke lunch op een top locatie. Op het Mechelseplein in Antwerpen kun je naast de verschillende cafeetjes ook terecht in de gezellige tearoom van Patisserie Lints. Bij goed weer proberen we altijd ons terrasje uit te zetten om zo al zonnekloppend de dag goed verder te zetten. Vind je het toch nog ietsje te koud om op het terras te lunchen? Dan kun je nog altijd lekker warm binnen genieten van een heerlijke lunch!

lunchen in antwerpen brood
lunchen in antwerpen soep
lunchen in antwerpen salade

Ga ‘s middags eens weg van achter je bureau en ga lekker uit eten met je collega’s in Tearoom Lints. Tearoom Lints is zeer makkelijk te bereiken met verschillende vervoersmiddelen. Kom je met de auto? Dan kun je jouw wagen gemakkelijk kwijt op een van de vele parkeerplaatsen rond het plein. Kom je met het openbaar vervoer? dan kom je best met tram 7 tot aan halte ‘Mechelseplein’. Er is zelfs een Velo-station op het Mechelseplein voor wie tijdens de pauze eens goed de benen wil strekken. Om het eerst bij Tearoom Lints?

Frisse salade…

Een goede lunchpauze is bepalend voor de rest van je dag. Geniet daarom van een van onze frisse salades die je de kracht en de goesting geven om na de lunch er nog eens goed tegenaan te gaan. Geen zin in een salade? Dan kun je de salade ook nog altijd in boterhamvorm nemen.

Minstens even lekker zijn onze quiches en bagels die we met heerlijke garnituur op tafel toveren. Niet zo veel tijd om te lunchen? Maak dan een keuze uit een van onze krokante croques. Eet smakelijk!

lunchen in antwerpen salade

Of het boke van de week?

Je kan tijdens je lunch ook altijd kiezen voor het boke of boterham van de week. Iedere week tovert Jürgen, onze chef-kok, een heerlijke boterham tevoorschijn die je voor geen geld wilt missen. Grote honger? Ga dan voor de lunch van de dag met een boterham én een heerlijke soep.  Wil je weten wat de boterham van deze week is? Neem dan zeker eens een kijkje op onze Instagram!

Voor een snel broodje kun je ook bij Tearoom Lints terecht. Ben je echter op zoek naar een groter lunchpakket voor bijvoorbeeld meetings, recepties of feestjes? Dan is ons befaamd verrassingsbrood dé oplossing!

lunchen in antwerpen boke

Naast lekker lunchen, kun je ook heerlijk ontbijten en/of iets drinken bij Tearoom Lints. Vergeet dus zeker niet om eens een kijkje te nemen in de volledige menukaart van onze tearoom!

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in onze tearoom en kom proeven van onze zoete en zoute lekkernijen. Tot snel!