Ontbijten in Antwerpen

Ontbijten op het gezelligste plein van Antwerpen

Op zoek naar een adresje om eens lekker te ontbijten in Antwerpen? Tearoom Lints biedt je een heerlijk ontbijt op een top locatie. Op het Mechelseplein in Antwerpen kun je naast de verschillende cafeetjes ook terecht in de gezellige tearoom van Patisserie Lints. Bij goed weer proberen we altijd ons terrasje uit te zetten om zo al zonnekloppend de dag goed in te zetten. Vind je het toch nog ietsje te koud om op het terras te ontbijten? Dan kun je nog altijd lekker warm binnen genieten van een heerlijk ontbijt!

ontbijten in antwerpen boterham
ontbijten in antwerpen fruit
ontbijten in antwerpen koffiekoek

Na een stevig ontbijt kun je van start gaan met Antwerpen te ontdekken. De grootste stad van Vlaanderen heeft namelijk veel te bieden en zal je nooit vervelen.  Ben je naar ‘t stad gekomen om eens goed te gaan shoppen, dan is het maar 5 minuutjes wandelen tot aan de Wilde Zee, één van de gezelligste winkelbuurten van Antwerpen. Toch op zoek naar rust in de drukke stad? Wandel dan zeker in de richting van het Elzenveld en ontdek de botanische tuin van Antwerpen om zo rustig en ontspannen je dag te starten. De keuze is aan jou!

Basis ontbijtje…

Op de menukaart van Tearoom Lints vindt je voor ieder wat wils. Indien je een vroeg ontbijtje wil meepikken (tussen 7 en 8) kun je rekenen op ons basis ontbijt. Bij dit eenvoudig ontbijt krijg je een croissant of koffiekoek naar keuze. Daarnaast kan je ook nog een lekkere koffie of thee bestellen. Ben je geen vroege vogel? Dan kun je vanaf 7:30 een keuze maken uit de andere heerlijke ontbijten van onze menukaart. Ben je van plan om langs te komen met kinderen? Bekijk dan zeker ons leuk kids ontbijt!

ontbijten in antwerpen express ontbijt

Of een luxueus Lints ontbijt?

Ben je een echte levensgenieter? Probeer dan zeker eens ons Lints ontbijt! Dit ontbijt geeft je de nodige brandstof om een dagje Antwerpen vol energie te trotseren. Fijn beleg, een zachtgekookt eitje, een soirée gebakje, … niets ontbreekt aan dit luxueus ontbijt. Wil je het iets gezonder aanpakken? Vraag dan zeker eens naar het Feel Good ontbijt. Droom bij dit ontbijt maar al over heerlijke groententapenades, yoghurt met vers fruit en salsa van tomaat & mozzarella. Op Valentijnsdag bieden we zelfs een liefdevol Valentijnsonbijt aan voor echte (breakfast) lovers. Eet smakelijk!

ontbijten in antwerpen lints ontbijt

Naast lekker ontbijten, kun je ook heerlijk lunchen en/of iets drinken bij Tearoom Lints. Vergeet dus zeker niet om eens een kijkje te nemen in de volledige menukaart van onze tearoom!

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in onze tearoom en kom proeven van onze zoete en zoute lekkernijen. Tot snel!