Tearoom in Antwerpen

De lekkerste tearoom in Antwerpen

Ben je op zoek naar een gezellige tearoom in Antwerpen? Dan zit je zeker goed bij de tearoom van Patisserie Lints! Bij Tearoom Lints kun je in de namiddag terecht voor een zalige high tea. Denk maar aan lekkere soirée gebakjes, hartige lekkernijen en natuurlijk ook een heerlijke koffie of thee. Bij goed weer proberen we altijd ons terrasje uit te zetten om zo al zonnekloppend te genieten van een high tea. Vind je het toch nog ietsje te koud om op het terras te zitten? Dan kun je nog altijd lekker warm binnen genieten van je kopje koffie of thee met een heerlijke wafel!

tearoom in antwerpen macaron
tearoom in antwerpen thee
tearoom in antwerpen pateeke

Een high tea is ideaal na een stevig dagje shoppen in Antwerpen. Daarom sturen we je graag op weg met enkele leuke shopadresjes! Voor de totale shopervaring is er maar één adres: de iconische Meir van Antwerpen. De Meir is dé shoppingstraat van Antwerpen en heeft voor ieder wat wils.  Voor unieke luxeboetieks kun je het best shoppen in de Schuttershofstraat of de Steenhouwersvest. Eerder op zoek naar vintage? Ga dan rondneuzen in de Lange Koepoortstraat of de Kammenstraat. Shopplezier verzekerd!

High tea…

Verwen jezelf (en je vriendinnen) met een lekkere high tea! Een high tea bestaat uit zowel hartige als zoete lekkernijen. Zo krijg je bij tearoom Lints een assortiment aan schattige mini broodjes, soirée gebakjes & chocolaatjes. Je kan bij deze high tea natuurlijk ook kiezen uit een groot aanbod van heerlijke theetjes. Van Britse tot exotische theeën. We hebben ze allemaal! Nog honger? Neem dan nog een kijkje in de toog van onze patisserie en kies een gebakje. Of twee.

tearoom in antwerpen high tea

Of ambachtelijke koffie?

Onze koffie wordt ambachtelijk geroosterd door Viva Saraeen familiebedrijf met een passie voor koffie. Dit geeft onze koffie een sterk verhaal en dat proef je natuurlijk! Op zoek naar hét ultieme koffiemomentje? Dan moet je toch zeker onze verwenkoffie uitgeprobeerd hebben: een koffietje naar keuze met een soirée gebakje, macaron en enkele smeuïge pralines. Even lekker genieten!

tearoom in antwerpen verwenkoffie

Naast lekkere thee & koffie, kun je ook heerlijk ontbijten en lunchen bij Tearoom Lints. Vergeet dus zeker niet om eens een kijkje te nemen in de volledige menukaart van onze tearoom!

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in onze tearoom en kom proeven van onze zoete en zoute lekkernijen. Tot snel!